Active Elektro AS

ELKO

ELKO er en svært anerkjent leverandør av stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell - til både norske hjem og virksomheter.

ELKO One svart dimmer montert på vegg i moderne kjøkken

Vi introduserer den nye produktserien ELKO One


Man har kanskje aldri tenkt wow om el-materiell - før nå. Elmateriell har nå blitt en del av interiøret, og nyheten ELKO One setter virkelig prikken over i-en i boligen din. De flotte produktene passer sømløst inn i hjemmet ditt!


Dette får du med ELKO Smart Strømsparer

Start sparingen i dag

Pakken inneholder alt du trenger for å komme i gang, og den kvalifiserer selvfølgelig til Enova-støtte på 35 % og inntil 10 000,-


ELKO Smart fungerer med Homey

Et hjem med ELKO Smart-produkter gjør livet ditt mer komfortabelt, gir deg større trygghet og bidrar til å redusere strømforbruket – samtidig som det ser flott ut. Med ELKO Smart går ikke smartheten på bekostning av design og kvalitet - den forsterker det!

Du kan nå styre noen av de mest populære ELKO Smart-enhetene direkte i Homey-appen, uten behov for en ekstra gateway. Det er dette vi kaller et smarthjem.

Det er imidlertid viktig å merke seg at Homey ikke kvalifiserer til Enova-støtte ettersom ELKO SmartTag ikke fungerer med Homey.

ELKO Smart Strømsparer-brosjyre

Last ned brosjyre

Vi har oppsummert og samlet det viktigste du trenger å vite om fordelene med ELKO Smart Strømsparer – for deg som foretrekker å foretrekker å bla i en klassisk brosjyre.

Smarte og trygge løsninger til riktig pris

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne de beste løsningene for deg og dine behov.